Cute Animals Flying Geese door Sylvia Handwerken

Cute Animals met Flying Geese randen: 26 dieren met ‘patchwork’ borders.

Ze zijn speels, kleurrijk en hartstikke leuk: 26 Cute Animals worden per keer geborduurd tussen kleurrijke Flying Geese randen. Dat laatste ga je het eerste borduren, om de plek te bepalen waar de dieren in komen. Weer zo’n bijzondere samenwerking tussen XXThreads en Sylvia Handwerken!

Via de zeer uitgebreide basisbeschrijving met afbeeldingen wordt uitgelegd hoe je het basispatroon van de Flying Geese gaat uitvoeren. De opzet is speciaal zo ontworpen, dat alle 26 Cute Animals er in passen, met wat open ruimtes en luchtige zwarte stiksteken om alles heen. Je kunt de opzet/tekening al bekijken, en een stukje geborduurde Flying Geese randen. Een aantal Cute Animals zijn ook op de foto te zien: oorspronkelijk zijn ze gemaakt om tot sleutelhanger te verwerken (wat je hiernaast altijd nog kunt doen), maar wij hebben alles tot één geheel bewerkt, waarbij de verdeling/opzet van de dieren optimaal is.

Voor het maken van de eerste opzet heb je dit BASISPAKKET met 84 XXborduurgarens (1 strengetje per kleur) nodig, en de 1.00×1.40m witte Jobelan borduurstof. Beiden zitten in dit pakket, dat je via de link kunt bestellen:https://www.sylviasartquilts.nl/ecommerce/product/cute-animals-met-flying-geese-randen-26-dieren-met-patchwork-borders/ . De Flying Geese randen worden van de kleuren van alle dieren gemaakt: zo past alles goed bij elkaar. Rondom de Flying Geese, en de vierkanten op de kruispunten – worden zwarte stiksteken gemaakt, zodat alles netjes omkaderd wordt. Dat geeft het geheel een sprankelende uitstraling, samen met de 26 dieren.

Terwijl je wacht op de dieren als patroon, kun je alvast beginnen met het borduren van de Flying Geese randen. Komen de dieren qua patronen eerder dan je er aan toe bent? Print ze alvast uit zodra ze beschikbaar zijn, en volg de aanwijzingen waar ze dan naderhand geborduurd moeten worden.

Je hoeft niet ‘bij’ te blijven: de Cute Animals zelf worden per keer als gratis patroon doorgegeven, zodra ze beschikbaar zijn: dat gebeurt via je email, als je het basispakket hebt besteld/betaald en alles naar je is opgestuurd. Ook de grote beschrijving van het geheel wordt via je email naar je toegestuurd. Zo krijg je alles persoonlijk binnen.

Daarnaast heb je in de loop van dit pakket wel aanvullende strengetjes nodig, omdat zo’n groot project meer garen vraagt. Wat fijn dat de kwaliteit en prijsverhouding dan zo goed is! Je kunt dit via losse XXborduurgarens bestellen via de webshop.

Wil je meer informatie over dit XXproject, of over andere borduurprojecten die met XXgarens gemaakt
worden? Je kunt ons altijd mailen via sylvia@sylviasartquilts.nl – je krijgt altijd zo snel mogelijk
antwoord/uitleg, zodat je een goede keuze kunt maken.

Borduurgroeten
Sylvia Kaptein
Sylvia Handwerken / Sylvia’s Art Quilts StudioLaat je reactie achter

Your email address will not be published.

Scroll to Top