Patchwork aan de rol door Sylvia Handwerken

Patchwork aan de Rol: Patchwork aan de Rol: een heel leuk en kleurrijk borduurproject van eigen ontwerp, met XXborduurgarens op een rol smal Linnenband (11 draads, 12 cm breed) met frisse zwart/wit geblokte randjes, die over een langere periode loopt.

Vanaf je bestelling/betaling van het basispakket via mijn webshop https://www.sylviasartquilts.nl/ecommerce/product-categorie/xxgarens-en-projecten/patchwork-aan-de-rol/ krijg je regelmatig 1 á 2 blokjes per maand op willekeurige datums – alles in .pdf’s die je als bijlage kunt downloaden. Je kunt in je eigen tempo borduren: er zit geen deadline aan vast. Stap je ‘later’ in? Dan krijg je patronen die tot de datum van je bestelling toe al klaar zijn, direct geleverd via WeTransfer/jouw e-mail en de rest op het lopende tempo naar je e-mail.

In totaal kun je 67 vakjes vullen, met 67 verschillende ‘Patchwork’ voorstellingen ZONDER KWART KRUISSTEKEN (alleen rechte lijnen/vormen), zodat de volledige 5 meter linnenband vol komt. Je hebt dan uiteindelijk een PRONKROL: rol deze uit om de borduur vakjes te (laten) zien/te bekijken, en rol hem op om de rol goed op te kunnen bergen.

Het BASISpakket bevat de 28 gebruikte XXkleuren (1 strengetje per kleur) en 10 strengetjes XX447 zwart en 10 strengetjes XX407 wit. Dat laatste is voor de blokjesranden die je exact binnen de mooie afgewerkte rand gaat zetten. Daarnaast zit de Linnenband rol van 5 meter er ook bij. Bij elkaar vormt dit de eerste opzet. Dat betekent dat je in de loop van dit project af en toe extra strengetjes XXborduurgarens zult moeten bestellen – die kun via onze webshop los bestellen, of per pakketje. Omdat je dat kunt doen wanneer je er aan toe bent, verdeel je de Een meerjarig en kleurrijk project, met kruissteken en stiksteken.

Wil je meer informatie over dit XXproject, of over andere borduurprojecten die met XXgarens gemaakt
worden? Je kunt ons altijd mailen via sylvia@sylviasartquilts.nl – je krijgt altijd zo snel mogelijk
antwoord/uitleg, zodat je een goede keuze kunt maken.

Borduurgroeten
Sylvia Kaptein
Sylvia Handwerken / Sylvia’s Art Quilts Studio


Laat je reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top