Patchwork in kruissteek door Sylvia Handwerken

Patchwork in Kruissteek door Sylvia Handwerken: een borduurproject met heel veel ‘patchwork’ blokken.

Heel leuk en kleurrijk borduurproject van ons eigen ontwerp, met XXborduurgarens op witte Jobelan (evenweave) borduurstof (11 draads = 5,5 kruisjes per centimeter).

Van oorsprong begonnen als maandproject, en dat loopt nog een tijdje door, maar je kunt met terugwerkende kracht nog deelnemen door bestelling van het STARTERSPAKKET, dat je via deze link kunt bestellen, evenals aanvullingspakketten. Via de link zie je ook de aanvullingspakketten, die je in de loop van het borduren af en toe nodig hebt: je kunt ze op je eigen tempo bestellen. Kijk snel bij: https://www.sylviasartquilts.nl/ecommerce/product-categorie/xxgarens-en-projecten/kruissteek/

Je krijgt dus met terugwerkende kracht alle aanwijzingen en patronen vanaf het begin via WeTransfer/je email toegestuurd, en vanaf dat moment elke maand op/rond de 1e nog meer patronen, totdat het project ‘klaar’ is, oftewel bij ons afgerond.

Een verscheidenheid aan blokjes die een patchwork uitstraling hebben, maar alles wordt gemaakt met kruissteken, kwart kruissteken en stiksteken: niet alleen patchwork blokjes, maar ook ‘huisjes’ en ‘vazen met bloemen’, de zgn. applicatieblokjes, zijn op bepaalde delen van dit werkstuk aanwezig. Een flink werkstuk, want de afmeting totaal wordt ca. 1.12 x 1.12 m: je hebt echter alle tijd om dit te borduren, want je bepaalt je eigen tempo.

Doe ook mee en bestel het STARTERSPAKKET om mee te beginnen. Daarna heb je af en toe een aanvullingspakket nodig, want er gaat best veel XXgaren inzitten in de loop van de tijd. Gelukkig is dat laag geprijsd en dus goed betaalbaar! Je kunt de XXborduurgarens ook ‘los’ bestellen, want we hebben alle 447 kleuren altijd op voorraad. Daarnaast heb je in de loop van dit pakket wel aanvullende strengetjes nodig, omdat zo’n groot project meer garen vraagt. Wat fijn dat de kwaliteit en prijsverhouding dan zo goed is! Je kunt dit via losse XXborduurgarens bestellen via de webshop.

Wil je meer informatie over dit XXproject, of over andere borduurprojecten die met XXgarens gemaakt
worden? Je kunt ons altijd mailen via sylvia@sylviasartquilts.nl – je krijgt altijd zo snel mogelijk
antwoord/uitleg, zodat je een goede keuze kunt maken.

Borduurgroeten
Sylvia Kaptein
Sylvia Handwerken / Sylvia’s Art Quilts StudioLaat je reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top