Sylvia Handwerken XX-verkooppunt Sijbekarspel

XXThreads op Sylvia Handwerken

Sylvia Handwerken
Contactpersoon
Sylvia Kaptein
Mient 10
1655 KR
Sijbekarspel

Website: 
www.sylviasartquilts.nl

E-mail:
sylvia@sylviasartquilts.nl

Telefoon:
+31 (0)229 84 42 74


Kleuren, kleuren en nog eens kleuren. Wat een geweldig zacht en fijn garen is dat XXborduurgaren. Een paar jaar geleden ontdekt en direct verkooppunt geworden. Inmiddels raakt dit XXborduurgaren al aardig bekend bij veel borduursters en zeker bij onze klanten: niet alleen vanwege het feit dat wij alle 447 kleuren altijd op voorraad hebben, maar ook door onze eigen ontwerpen/projecten. Daarbij komt ook nog dat wij veel garenpakketten van de ontwerpen van XXThreads voeren.

Omdat onze webshop van oorsprong veeel met patchwork en quilten te maken heeft (en met meer handwerktechnieken), vond ik het bijzonder om patchwork in kruissteekvorm te verwerken. Dat is dan ook een vorm van kuissteek die veel via mijn eigen ontwerpen zult tegenkomen en waar basispakketten voor verkrijgbaar zijn, zoals Patchwork in Kruissteek, Patchwork aan de Rol. 100 Landen in 100 Weken, Fill it Up (gratis patronen te downloaden via mijn Facebook groep ‘Sylvia’s Borduren’, waar je lid van kunt worden) en er komt nog meer… veel meer!

Je kunt ons op afspraak bezoeken, of via een afhaal afspraak je bestelling ophalen. En met alle plezier sturen we een bestelling naar je toe, waar je ook woont. Heb je vragen? Mail ons dan van via sylvia@sylviasartquilts.nl. We staan 24/7 via de webshop voor je klaar.

We hopen dat je net zo enthousiast bent of zult worden als wij: ga fijn aan de slag en borduur al je kruissteek- of andere borduurprojecten met XXborduurgarens.

Borduurgroeten
Sylvia Kaptein

Scroll to Top