Sylvia Kaptein Designer, ondernemer en borduurster

‘Hallo allemaal. Mijn naam is Sylvia Kaptein designer en ondernemer van ‘Patchwork in Kruissteek, alle soorten en maten.

Geweldig dat we elkaar hier ontmoeten. Al heel lang ben ik bezig met kleur: tekenen, ontwerpen en natuurlijk borduren. Ruim 21 jaar een handwerkwinkel gehad, nu al heel wat jaren alleen een webshop – met mogelijkheid tot speciale dagen/bezoek -, waarbij je alles van XXborduurgarens kunt bestellen.

Zelf ben ik heel enthousiast over dit garen: geweldige kleuren en mooie kwaliteit. Omdat ik me ook veel bezig houd met patchwork, ontwerp ik tegenwoordig veel borduurpatronen waarbij je dat terug ziet komen: Patchwork in Kruissteek dus. Veel XXontwerpen vul ik daarmee aan, maar ook eigen ontwerpen. Al mijn ontwerpen borduur ik zelf.

Ik hoop dat je eens een kijkje bij mijn webshop wilt nemen waar we o.a. alle 447 XX-kleuren op voorraad hebben. Fijn als we met elkaar met borduren en XX-borduurgarens bezig kunnen zijn: er komen zoveel leuke projecten aan!

Graag tot ziens.

Artikelen van Sylvia

Scroll to Top