Craftgarden XX-verkooppunt Schijndel

XXThreads op Craftgarden

Craftgarden
Contactpersoon
Anja van Doremalen
Hoofdstraat 101 B
54181 AC
Schijndel

Website: 
www.craftgarden.nl

E-mail:
anja@always-presentnl

Telefoon:
+31 (0)6 156 76 978


Hoe het begon

In maart 2013 starten we met het verkopen van hobby materialen van uit huis. Alle producten liepen zo hard dat het werk vanuit huis niet meer haalbaar was, de dozen stapelde op tot zelfs onze slaapkamers. Dit was niet meer een prettige manier van werken, dus gingen we op zoek naar een nieuwe ruimte die we begin 2014 in Son hebben gevonden. In april 2014 opende wij de deuren van onze winkel.

Na 2 verhuizingen, zijn we uiteindelijk in Schijndel aan de Hoofdstraat 101b neergestreken, waar we nu een 3 x zo groot pand hebben als waar we ooit zijn begonnen.

De winkel is gevuld met allemaal hobby artikelen, van decoupage (deco patch) tot schilder materialen, doosjes en andere figuren om te bewerken, klei, kralen, lintjes en stoffen…. Van alles hebben we wel wat. Naast het werken in de winkel, hebben we ook de online webwinkel. Een hoop werk om te verzetten, maar omdat we een doelstelling hebben gesteld werken we de vele uren met liefde. Elke euro die verdient wordt blijft in het bedrijf om op die manier zo snel mogelijk te groeien en onze toekomt droom te behalen.

Onze toekomst droom

Onze droom is om een plek te creëren waar iedereen tot rust kan komen. Deze hectische tijden maken dat er meer dan ooit een plek nodig is, waar je even alleen met jezelf en je creativiteit bezig kunt zijn. Ook nu al in onze huidige winkel zijn we een plek waar we tijd maken om een gesprek aan te gaan, waar we ouderen een luisterend oor geven om zo een klein beetje de eenzaamheid tegen te gaan. Waar mensen in een moeilijke periode even hun verhaal kwijt kunnen. Waar we mee huilen en Lachen met onze klanten. Waar ieder mens er mag zijn!

Op onze droom locatie hopen we meer tijd en plaats te hebben om er voor elkaar te zijn, om rust te bieden en een veilige haven te zijn.
Tot die tijd werken we hard door om zo uiteindelijk onze doelen te behalen.

Openingstijden: 

Zo/Ma: gesloten
Di: 10 – 17:00 uur
Wo: 10 -17:00 uur
Do: 10 – 17:00 uur
Vrij: 10 – 17:00 uur
Za: 10- 17.00 uur


Scroll to Top