Superhandig!

Je eigen XX-lijst maken

Hoe werkt het?

Je kunt op deze website zelf je kleurenlijst samenstellen. Dit is jouw persoonlijke XX-lijst.

Ben je klaar met het verzamelen van je kleuren? Jouw XX-lijst staat als pdf-bestand voor je klaar. Klik op 'Bekijk jouw XX-lijst' en bekijk hier jouw XX-lijst. Klik op de groene knop 'print pdf' waar je gebruik kunt maken van de opties: afdrukken / downloaden als pdf.

Je kunt je XX-lijst óók gebruiken als jouw boodschappenlijst. Sla je XX-lijst op als pdf-bestand, print eventueel uit en ga hiermee naar één van de XX-winkel/afhaalverkooppunten.

Kleurenmatcher

Met de witte knop 'Kleurenmatcher' kun je kleurtinten vergelijken of checken of kleuren bij elkaar passen. Kies je kleuren en klik op de knop 'Kleurenmatcher'. Ben je klaar, klik dan op 'Bekijk jouw kleurenmatch'. Vergelijk de kleuren, maak je kleurkeuze en voeg deze toe aan je XX-lijst.

Handig

1

Stel je kleuren samen via de XX-kleurenlijst

Klik op de gewenste XX-kleuren en klik op de groene knop 'Voeg toe aan XX-lijst'. Ben je klaar met het verzamelen van je kleuren? Jouw XX-lijst staat als pdf-bestand voor je klaar. Klik op 'Bekijk jouw XX-lijst' en bekijk hier jouw XX-lijst. Klik op de groene knop 'print pdf' waar je gebruik kunt maken van de opties: afdrukken / downloaden als pdf.

Handig

2

Mijn XX-lijst als boodschappenlijst

Gebruik je XX-lijst als jouw boodschappenlijst. Sla je XX-lijst op als pdf-bestand. Print eventueel uit en ga hiermee naar één van de winkel/afhaalverkooppunten.

Handig

3

Kleuren vergelijken met de Kleurenmatcher

Soms wil je graag kleurtinten vergelijken. Of checken of ze bij elkaar passen. Dit kan! Met de knop 'Kleurenmatcher'. Kies je kleuren en klik op de witte knop 'Kleurenmatcher'. Ben je klaar, klik dan op 'Bekijk jouw kleurenmatch'. Vergelijk de kleuren, maak je kleurkeuze en voeg deze toe aan je XX-lijst.

Verkooppunten

Hieronder staan alle verkooppunten voor jou op een rij.
Wil je graag meer informatie over een verkooppunt? Klik dan op info verkooppunt.

Scroll to Top