HandwerkwinkelHolten XX-verkooppunt Holten

XXThreads op HandwerkwinkelHolten

HandwerkwinkelHolten
Contactpersonen
Tonnie en Gerard van Bussel
Burg. van der Borchstraat 47
7451 CG
Holten

Website: 
www.handwerkwinkelHolten.nl

E-mail:
info@handwerkwinkelholten.nl

Telefoon:
+31 (0)548 361 235


Tonnie en Gerard van Bussel zijn de enthousiaste eigenaren van HandwerkwinkelHolten, in een ruim pand met parkeergelegenheid direct voor de deur kunt u alles met eigen ogen komen bekijken. Om ook de wat veder weg wonende creatieve klanten te kunnen bedienen hebben we onze eigen Handwerkwebshop. 

Omdat we een aantal jaren geleden de confectie van overgordijnen in eigen huis uitvoerden hadden wij de benodigdheden hiervoor zoals band en haken maar natuurlijk ook naaigaren ruim op voorraad en dat wisten vele klanten, regelmatig hoorden wij onder de klanten die hiervan niet op de hoogte waren de uitspraak ” in Holten is bijna niets meer te krijgen, zelfs voor een klosje garen moet je nog naar omliggende plaatsen”.

Er zijn wel handwerkzaken geweest in Holten maar op een gegeven moment waren ze allemaal verdwenen en zijn wij in dit gat gesprongen

HandwerkwinkelHolten was geboren. Met in het begin alleen wat kleinvakartikelen en sokkenwol zijn we langzaam maar zeker uitgegroeid naar een complete handwerkwinkel met alles op het gebied van breien haken borduren en quilten.

In de winkel vindt u een ruim assortiment handwerkproducten en wordt u vakkundig geholpen door Tonnie die daarbij geassisteerd wordt door Ina, José en Frederieke.

Gerard houdt zich voornamelijk bezig met de webshop maar is ook regelmatig in de winkel te vinden.

Veel van de producten uit onze verschillende afdelingen worden verkocht via onze webshop:
 www.handwerkwebshop.nl

Wilt u ons assortiment bekijken? Kom eens langs op één van de mooiste plekjes in Overijssel, aan de voet van de Holterberg.

Wij ontmoeten u graag!
Tonnie en Gerard

Scroll to Top