Atelier Het Oog van de Naald XX-verkooppunt Krimpen aan den IJssel

XXThreads op Atelier het Oog van de naald

Atelier Het Oog van de Naald
Contactpersoon
Ellen van den Bulk
Zonnebloem 17
2925 EZ
Krimpen aan den IJssel

Website: 
www.atelierhetoogvandenaald.nl

Telefoon:
+31 (0)6 54 68 03 37

Ik ben Ellen van den Bulk, ontwerpster met heel mijn hart en moeder van 2 prachtige dames. Oma van een prachtig meisje Gigi-Ice, mijn trots.

Al meer als 30 jaar ontwerp ik popjes en dieren en maak hiervan patronen en pakketjes. In de 30 jaar dat ik bezig ben is er wel een aantal jaren geweest dat ik een full time baan had en in die periode stond het ontwerpen stil.

30 jaar geleden ben ik begonnen met een klein Atelier, deze heette Duimelotje. Mijn dochters waren nog klein en voor hun maakte ik knuffels, mooie seizoenstafels en taferelen. Het leukst vond ik om figuurtjes te maken uit boeken zodat de verhaaltjes echt gingen leven bij de kids.

Atelier Het Oog van de Naald
Scroll to Top